insert_pixel_code_here

Om mig

Jeg har været politisk aktiv siden 2013 men betragter stadigvæk mig selv som nybegynder, hvilket jeg er opsat på at gøre en dyd ud af.

Jeg er gift med Lone. Sammen har vi fire dejlige børn, Emma og Gustav, som vi har glæden af i hverdagen og Lille og Albert som er i Himlen.

Daglig virke

Til dagligt arbejder jeg som folkekirkepræst i Baunekirken i Tjørring, hvor jeg har glæden af at arbejde tæt sammen med mange frivillige og møde mennesker i forskellige livssituationer.

Jeg har altid været bredt engageret i forskelligt foreningsliv og frivilligt arbejde. Derfor ser jeg også det personlige engagement i foreninger som en kæmpe styrke for samfundet.

Igennem mit arbejde møder jeg ofte de mennesker, som er allermest udsat i vores samfund. Derfor er det helt naturligt for mig at kæmpe for et samfund, der tager sig godt af de mennesker, der har det svært og giver gode muligheder for at klare sig selv, når man kan.

  • Jeg er vild med Danmark og alt hvad mit fædreland har givet mig.
  • Jeg brænder for fællesskab, helhed og rummelighed.
  • Jeg hader stigmatisering og stiv kassetænkning.
  • Jeg elsker musik og er særligt stor fan af Justin Timberlake, Carpark North og Foo Fighters

Politiske forbilleder

Mine politiske forbilleder er Poul Schlütter og Ronald Reagan. Et par af mine ynglings citater:

“Let us ask ourselves, ‘What kind of people do we think we are?’ And let us answer, ‘Free people, worthy of freedom and determined not only to remain so but to help others gain their freedom as well.”

Ronald Reagen

“Vores sociale sikkerhedsnet må gerne være fintmasket, så vi kan opfange de sande sociale nødstilfælde – men vi skal ikke alle havne i nettet.”

Poul Schlütter

Men nok om mig

Lad mig høre lidt om dig, dine tanker, dine kampe og dine ideer.
Det er dig, der er vigtigst for mig…